Aktualna oferta

NIEZAPOMNIANE PRZYJĘCIE KOMUNIJNE Z WIDOKIEM NA MORZE

Pierwsza Komunia Święta to bardzo ważny dzień dla Państwa Dziecka
oraz wyjątkowa uroczystość dla całej rodziny.
Nasza kuchnia wzbogacona o doskonałą lokalizację to przepis na to aby przyjęcie zapadło na długo w pamięci wszystkich gości.

Zachęcamy do kontaktu w sprawie omówienia szczegółów z managerem Restauracji.
Mateusz Moroz 668361361 biuro@bulaj.pl

Menu Komunijne – Set Menu

Propozycja #1

Pate z dziczyzny z domowymi marynatami
Tradycyjny rosół z kury z domowym makaronem
Pieczony filet z Dorsza podany na kaszotto z pęczaku z nowalijkami
Tort komunijny- ciemny biszkopt owoce sezonowe jasny krem

_______________________

Propozycja #2

Śledź marynowany w korzeniach i ziołach podany na sałatce wiosennej
Aromatyczna zupa rybna na wywarze z ryb bałtyckich
Pieczeń z indyka z kremowym sosem coulise z szparagami i kopytkami własnej produkcji
Tort komunijny- jasny biszkopt owoce sezonowe jasny krem

_______________________

Propozycja #3

Kozi twarożek z świeżym ziołami podany z bukietem zielonych sałat z domowym winegretem cytrusowym
Żur na własnym zakwasie z dwoma rodzajami kiełbasy grzybami jajem i śmietaną
Filet z sandacza z sosem holenderskim podany tarcie szpinakowej
Mus czekoladowy z malinami

_______________________

Propozycja #4

Delikatnie marynowany filecik z ryb z kaszubskich jezior na chutneyu z czerwonej cebuli i grzance z chałki
Krem z pomidorów z pesto bazyliowym
Pieczona kaczka na jabłkach z burakami z agrestem i ziemniakami gratin
Sernik cynamonowo imbirowy

 

Dania serwowane talerzowo, do wyboru 3 dniowe menu 90 zł os. lub 4 dniowe menu 115 zł

Menu Komunijne – dania podane w formie półmisków

Zaprezentowane poniżej menu jest w formie półmisków. Ten elegancki serwis zapewnia szerokie spektrum smaku i różnorodność potraw na stole. Bez obaw każdy z gości znajdzie coś dla siebie i jednocześnie będzie mógł skosztować naszych specjałów czyniąc to spotkanie bardziej wyjątkowym.

MENU

Przekąski podane w formie półmisków
Tatar z wołowy po japońsku podany z marynowaną krewetką
Selekcje humusów naszej receptury z pieczonymi warzywami
Śledź Marynowany w korzeniach i ziołach podany na sałatce wiosennej ze szczypiorem
Pasztet z dziczyzny z marynatami własnego wyrobu z musem chrzanowym
Twaróg kozi aromatyzowany ziołami i kozi ser wędzony w dymie z jabłoni podany z bukietem zielonych sałat
Pieczywo własnego wypieku

 

Zupy serwowane w wazach

_______________________
Tradycyjny rosół z makaronem własnej produkcji
Aromatyczna zupa rybna na wywarze z ryb bałtyckich

Dania główne podane w formie półmisków

_______________________
Pieczony filet z dorsza podany z kremowym sosem wiosennym
Kaczka po polsku pieczona w majeranku na jabłkach podana z żurawiną
Czarna soczewica z warzywami
Bulgur z nowalijkami
Kaszotto z pęczaku z botwiną i gruszką
Domowe kopytka
Pieczone ziemniaki

Deser

_______________________
Tort Komunijny- ciemny biszkopt/ jasny krem/ owoce świeże

cena 140 zł/os
Pakiet napoi bezalkoholowych obejmujących napoje, kawę z ekspresu, herbatę, soki bez limitu przez cały czas trwania spotkania 25 zł/os (do 3 h każda następna godzina 5 zł)
Do rachunku zostanie doliczony serwis w wysokości +10% rachunku
dzieci w wieku 4-10 połowa stawki

 

 

 

 

 

 

instagram logo